Vi är stolta över att kunna presentera gröna faktureringsalternativ som dessutom är kostnadsfria eller har en lägre kostnad än pappersfakturan. Har du fakturafunderingar? Troligtvis finns svaren på dina frågor på Frågor & svar eller på Mina Sidor. Om inte, kontakta Kundservice.

E-faktura

Med e-faktura slipper du att registrera OCR-nummer, belopp och andra uppgifter - alla belopp är ifyllda i förväg och kan inte bli fel. E-faktura är helt kostnadsfritt.

BESTÄLL E-FAKTURA

Logga in på din internetbank och klicka dig vidare till avdelningen för beställning av e-faktura/elektronisk faktura. Följ bankens instruktioner och välj AllTele som betalningsmottagare. Det måste vara samma person som står för abonnemanget hos oss som är ansluten till internetbanken.

BETALA MED E-FAKTURA

Logga in på din internetbank, öppna och godkänn fakturan som innehåller alla betalningsuppgifter - svårare än så är det inte. Godkänn före förfallodagen och tänk på att det är viktigt att det är samma person som står för abonnemanget och bankkontot.

E-postfaktura

E-postfakturan skickas till din e-postadress och ser ut precis som en pappersfaktura. Du öppnar den med Adobe Reader och kan skriva ut den om du vill. Detta är också ett grönt fakturaval som endast kostar hälften så mycket (19 kronor) som pappersalternativet.

BESTÄLL E-POSTFAKTURA

E-postfaktura beställer du enkelt via Mina Sidor eller genom att kontakta Kundservice. Tänk på: det kan hända att ditt e-postkonto sorterar bort AllTelefakturan som skräppost. För att undvika det kan du lägga till vår avsändaradress: 519@epostfaktura.payex.com som en kontakt i ditt e-postkonto.

BETALA MED E-POSTFAKTURA

Du betalar din e-postfaktura precis på samma sätt som du betalar en pappersfaktura via autogiro, girobetalning eller internetbanken.