Vi värnar om din integritet och därför får du som AllTelekund plustjänsten iGhost för anonym surf utan bindningstid. iGhost använder krypteringstekniken MS-CHAPv2 och ser till att inga IP-uppgifter eller annan information sparas om ditt surfande. Vill du känna dig ännu säkrare? iGhost XL fr. 49 kr/mån använder den mer avancerade krypteringstekniken Blowfish. Licens för iGhost beställer du via vår plustjänstsida. Titta gärna igenom våra vanliga Frågor & Svar om du har några undringar eller kontakta Kundservice.

iGhost XL - Blowfish

Om du har problem med ordinarie version av iGhost, använd programvaran nedan:

OBS! Användarvillkor: Dina användaruppgifter är personliga och du ansvarar för att de förvaras på ett sådant sätt att obehöriga inte kan ta del av dem och att obehörig användning av tjänsten inte kan ske. Du har inte rätt att göra användaruppgifterna tillgängliga för någon annan. Om antal inloggningstillfällen uppgår till 1000 stycken under en sexmånadersperiod, tio per dag eller görs med fem unika IP-nummer per dag tjänsten stängs ned och kontot tas bort permanent.

Frågor & svar


 • F
  Påverkas min hastighet?
  S

  Ja! Eftersom detta är en krypterad länk så påverkas din hastighet. Vår målsättning är dock att denna påverkan skall vara så minimal som möjligt.

  Kategori: iGhost

 • F
  Vad har ni för kapacitet till iGhost-servern och ut på nätet?
  S

  Vi har i startfasen ett antal 1 Gbit/s förbindelser på plats. Vi övervakar kontinuerligt trafiklasten och utökar kapaciteten efter trafikbehovet. AllTele har i dag ett av Sveriges största och mest kraftfulla ip-nät. Kapacitet är därför definitivt inte en flaskhals i iGhost.

  Kategori: iGhost

 • F
  Fungerar tjänsten ifall jag vill använda torrent?
  S

  Ja absolut, alla portar går att komma åt om du använde iGhost XL och du får dessutom en statisk extern ip-adress. Det fungerar även med iGhost speed men där kan vi inte garantera att du får samma externa ip-adress varje gång. Detta innebär att du själv måste ändra inställningarna i ditt torrent-program och/eller din router då ditt ip förändras.

  Kategori: iGhost

 • F
  Vad menar ni med full integritet/säkerhet?
  S

  AllTele sparar inte några uppgifter om ditt surfande på internet och därför kan vi inte heller lämna ut några uppgifter under IPRED-bestämmelserna. Vi anser att lagring av kundtrafikuppgifter strider mot Lagen om Elektronisk Kommunikation (LEK). Genom att följa svensk lag levererar vi därför redan våra bredbandstjänster med mycket hög personlig integritet.

  AllTele kan dock inte lämna 100% garantier då vissa underleverantörer i stadsnät och andra infrastrukturer som inte tillämpar DHCP, t.ex. vissa ADSL-infrastrukturer, kan utsättas för insyn och för den som fortfarande är orolig för myndighets eller annans otillbörliga användning av våra kunders IP-adresser har vi därför tagit fram iGhost som en kostnadsfri tjänst för våra egna kunder. I kombination med vår uppgiftspolicy erbjuder vi därmed marknadens högsta integritet och det ska vi fortsatt bygga vidare på.

  Kategori: iGhost

 • F
  Kan jag använda mig av Direct Connect via denna tjänst?
  S

  Ja absolut. Direct Connect funkar i Aktivt Läge med denna tjänst eftersom alla portar är öppna.

  Kategori: iGhost